Λίγο γέλιο.....
+3
Φανης
hapapa
Χρήστος
7 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 8
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Λίγο γέλιο.....
Ένα νεαρό ζευγάρι, πολύ ερωτευμένο, αποφασίζει να παντρευτεί, όταν την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα και σκοτώνονται.
Βρίσκονται προ των πυλών του Παραδείσου, να συνοδεύονται από τον Αγιο Πέτρο.
Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο νεαρός συναντιέται με τον Πέτρο και του λέει:
- Αγιε μου, η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εδώ στον Παράδεισο. Όμως, μας έχει λείψει πολύ η όλη διαδικασία, η τελετή του γάμου.
Είναι δυνατόν, για κάποιον που ζει στον Παράδεισο να παντρευτεί ;
Ο Αγιος Πέτρος τον κοιτάζει καλά και του λέει:
- Λυπάμαι πολύ. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει κάποιον άλλον να θέλει να παντρευτεί μέσα στον Παράδεισο.
Πολύ φοβάμαι ότι αν το θέλετε πολύ, θα πρέπει να μιλήσετε με τον Παντοδύναμο Θεό. Μπορώ να σας κλείσω ένα ραντεβού σε δυό βδομάδες από σήμερα.
Έφτασε η ημέρα του ραντεβού και οι δυο νέοι παρουσιάζονται εμπρός στον Παντοδύναμο.
Του αναφέρουν το αίτημά τους. Ο Κύριος τους κοιτάζει σιωπηλά, σκέφτεται προβληματισμένα και τους λέει:
- Ελάτε σε πέντε χρόνια από σήμερα. Εάν ακόμη θέλετε να παντρευτείτε, τότε θα σκεφτώ την επιθυμία σας
Πέντε χρόνια αργότερα, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι. Η επιθυμία τους είναι ακόμη ζωντανή.
Η εντολή του Θεού είναι ίδια:
- Σε πέντε χρόνια, θα παρουσιαστείτε πάλι εμπρός μου. Τότε θα το συζητήσουμε και πάλι.
Την τρίτη φορά, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι στον Θεό. Ακόμη επιθυμούν να έρθουν σε κοινωνία γάμου.
- Εντάξει λοιπόν, τους λέει ο Θεός. Μπορείτε να προβείτε σε γάμο.
Αυτό το Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα, θα τελεστεί μια υπέροχη τελετή γάμου στην Κεντρική Εκκλησία του Παραδείσου. Αφήστε τις λεπτομέρειες σε μένα.
Ο γάμος ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι ομολόγησαν ότι η νύφη ήταν πανέμορφη.
Ο Μωυσής έφερε σπάνια λουλούδια από τον Νείλο Ποταμό, ο Νώε έφερε σπάνια ορυκτά από την Μεσσοποταμία και οι μαθητές του Ιησού έκαναν μερικά θαύματα για να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους.
Όμως, όπως ίσως ήδη μαντέψατε...
Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα το παντρεμένο ζευγάρι, κατάλαβε ότι έκανε ένα φοβερό λάθος που ήθελαν να παντρευτούν. Δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να ζουν παντρεμένοι.
Έτσι, αποφάσισαν να κλείσουν ένα ακόμη ραντεβού με τον Θεό, για να του ζητήσουν ένα διαζύγιο στον Παράδεισο.
Όταν ο Παντοδύναμος Θεός άκουσε το νέο αίτημά τους, βγήκε από τις χλαμύδες του.
Τους κοίταξε με ένα ανάμεικτο, γεμάτο οίκτο, αυστηρότητα, και απογοήτευση, βλέμμα και τους είπε:
- Μα, είσαστε σοβαροί επιτέλους ή αστειεύεστε;
Μας πήρε δέκα χρόνια να βρούμε ένα παπά που να έχει ανέβει στον παράδεισο, για να σας παντρέψει!!!!
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καιρό θα μας πάρει, για να βρούμε δικηγόρο....;
Βρίσκονται προ των πυλών του Παραδείσου, να συνοδεύονται από τον Αγιο Πέτρο.
Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο νεαρός συναντιέται με τον Πέτρο και του λέει:
- Αγιε μου, η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εδώ στον Παράδεισο. Όμως, μας έχει λείψει πολύ η όλη διαδικασία, η τελετή του γάμου.
Είναι δυνατόν, για κάποιον που ζει στον Παράδεισο να παντρευτεί ;
Ο Αγιος Πέτρος τον κοιτάζει καλά και του λέει:
- Λυπάμαι πολύ. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει κάποιον άλλον να θέλει να παντρευτεί μέσα στον Παράδεισο.
Πολύ φοβάμαι ότι αν το θέλετε πολύ, θα πρέπει να μιλήσετε με τον Παντοδύναμο Θεό. Μπορώ να σας κλείσω ένα ραντεβού σε δυό βδομάδες από σήμερα.
Έφτασε η ημέρα του ραντεβού και οι δυο νέοι παρουσιάζονται εμπρός στον Παντοδύναμο.
Του αναφέρουν το αίτημά τους. Ο Κύριος τους κοιτάζει σιωπηλά, σκέφτεται προβληματισμένα και τους λέει:
- Ελάτε σε πέντε χρόνια από σήμερα. Εάν ακόμη θέλετε να παντρευτείτε, τότε θα σκεφτώ την επιθυμία σας
Πέντε χρόνια αργότερα, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι. Η επιθυμία τους είναι ακόμη ζωντανή.
Η εντολή του Θεού είναι ίδια:
- Σε πέντε χρόνια, θα παρουσιαστείτε πάλι εμπρός μου. Τότε θα το συζητήσουμε και πάλι.
Την τρίτη φορά, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι στον Θεό. Ακόμη επιθυμούν να έρθουν σε κοινωνία γάμου.
- Εντάξει λοιπόν, τους λέει ο Θεός. Μπορείτε να προβείτε σε γάμο.
Αυτό το Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα, θα τελεστεί μια υπέροχη τελετή γάμου στην Κεντρική Εκκλησία του Παραδείσου. Αφήστε τις λεπτομέρειες σε μένα.
Ο γάμος ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι ομολόγησαν ότι η νύφη ήταν πανέμορφη.
Ο Μωυσής έφερε σπάνια λουλούδια από τον Νείλο Ποταμό, ο Νώε έφερε σπάνια ορυκτά από την Μεσσοποταμία και οι μαθητές του Ιησού έκαναν μερικά θαύματα για να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους.
Όμως, όπως ίσως ήδη μαντέψατε...
Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα το παντρεμένο ζευγάρι, κατάλαβε ότι έκανε ένα φοβερό λάθος που ήθελαν να παντρευτούν. Δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να ζουν παντρεμένοι.
Έτσι, αποφάσισαν να κλείσουν ένα ακόμη ραντεβού με τον Θεό, για να του ζητήσουν ένα διαζύγιο στον Παράδεισο.
Όταν ο Παντοδύναμος Θεός άκουσε το νέο αίτημά τους, βγήκε από τις χλαμύδες του.
Τους κοίταξε με ένα ανάμεικτο, γεμάτο οίκτο, αυστηρότητα, και απογοήτευση, βλέμμα και τους είπε:
- Μα, είσαστε σοβαροί επιτέλους ή αστειεύεστε;
Μας πήρε δέκα χρόνια να βρούμε ένα παπά που να έχει ανέβει στον παράδεισο, για να σας παντρέψει!!!!
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καιρό θα μας πάρει, για να βρούμε δικηγόρο....;
beautiful- Αριθμός μηνυμάτων : 171
Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2013
Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδυ το παρκάρει κάτω από το σπίτι του.
Περνάει o πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16!
Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Πάει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπό, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι...
Το ίδιο βράδυ ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16.
Το άλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.
- Κοιτάξτε κύριε, του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα το 'χουν κι άλλοι ιδιοκτήτες τζιπ.
Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω καπό, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γράμματα.
Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε;
Τι να πει... βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι.
Το βραδύ περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο καπό ακριβώς από κάτω:
ΣΩΣΤΟΟOOOOΣ…….!!!!!!!!
Περνάει o πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16!
Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Πάει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπό, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι...
Το ίδιο βράδυ ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16.
Το άλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.
- Κοιτάξτε κύριε, του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα το 'χουν κι άλλοι ιδιοκτήτες τζιπ.
Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω καπό, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γράμματα.
Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε;
Τι να πει... βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι.
Το βραδύ περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο καπό ακριβώς από κάτω:
ΣΩΣΤΟΟOOOOΣ…….!!!!!!!!
Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη να συζητήσουν την κατάσταση.
Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας
στο παράθυρο περιμένει τον...΄΄προκομμένο΄΄ να έρθει.
Σε κάποια στιγμή βλέπει μια FERRARI να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρος στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένας κουστουμαρισμένος νέος με ρολόι ROLEX, γυαλιά RAYBAN και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο.
Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα.
- Ακούστε κύριε, λέει ο νέος. Για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε!
- Μα…
- Όμως αν το παιδί είναι αγόρι, του δίνω δύο εργοστάσια μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρεις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος.
Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα.
Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει…
- Αν αποβάλει διακόπτει ο μπαμπάς, κανένα πρόβλημα, στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς...!
Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη να συζητήσουν την κατάσταση.
Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας
στο παράθυρο περιμένει τον...΄΄προκομμένο΄΄ να έρθει.
Σε κάποια στιγμή βλέπει μια FERRARI να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρος στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένας κουστουμαρισμένος νέος με ρολόι ROLEX, γυαλιά RAYBAN και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο.
Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα.
- Ακούστε κύριε, λέει ο νέος. Για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε!
- Μα…
- Όμως αν το παιδί είναι αγόρι, του δίνω δύο εργοστάσια μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρεις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος.
Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα.
Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει…
- Αν αποβάλει διακόπτει ο μπαμπάς, κανένα πρόβλημα, στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς...!
Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει.
- Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις;
- A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα;
- Τι στοίχημα; ρωτάει ο διευθυντής περίεργος.
- 100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ@δια μου!
- Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή.
- Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής.
- Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος.
Bαζει ο διευθυντής το χέρι....του τα πιάνει και βλέπει ότι τα αρχ***ια είναι στη θέση τους!
Ο τύπος εξακολουθεί να γελάει.
- Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να γελάς;
- Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ@δια!
Ήταν μία μέρα μία ξανθιά ανεβασμένη σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της... και έκοβε το κλαδί στο οποίο καθόταν. Δυστυχώς όμως καθόταν από την λάθος πλευρά και όταν το έκοβε, θα έπεφτε.
Καθώς έκοβε περνάει μία γριά και της λέει:
- Θα πέσεις, ρε βούρλο! Θα πέσεις!
Η ξανθιά την κοιτάει απορημένη, συνεχίζει να κόβει, και πέφτει.
Ήταν δύο μήνες στο ΚΑΤ μέσα στους γύψους.
Όταν βγήκε πήγε σπίτι της.
Όπως καθόταν στην βεράντα, βλέπει πάλι την γριά να πλησιάζει και λέει:
- Αχ καλέ, το μέντιουμ!
Καθώς έκοβε περνάει μία γριά και της λέει:
- Θα πέσεις, ρε βούρλο! Θα πέσεις!
Η ξανθιά την κοιτάει απορημένη, συνεχίζει να κόβει, και πέφτει.
Ήταν δύο μήνες στο ΚΑΤ μέσα στους γύψους.
Όταν βγήκε πήγε σπίτι της.
Όπως καθόταν στην βεράντα, βλέπει πάλι την γριά να πλησιάζει και λέει:
- Αχ καλέ, το μέντιουμ!
Τρεις τύποι είναι έξω από τον παράδεισο. Επειδή ο Aγιος Πέτρος είχε πολύ δουλειά, λέει:
- "Σήμερα θα περάσουν μόνο όσοι είχαν φριχτό θάνατο."
Πλησιάζει ο πρώτος και λέει:
- "Γυρίζω από την δουλειά σήμερα το μεσημέρι νωρίτερα έχοντας την υποψία ότι η γυναίκα μου με απατάει! Ψάχνω όλο το σπίτι, δεν βρίσκω τίποτα. Βγαίνω στην βεράντα για να καπνίσω και βλέπω ένα τύπο να κρέμεται από τα κάγκελα, αρχίζω να του χτυπάω τα χέρια για να πέσει από τον 5ο που μένουμε, δεν έπεφτε και περνώ ένα σφυρί, πέφτει στο κενό αλλά σώζεται γιατί έπεσε σε κάτι θάμνους, αρπάζω το ψυγείο τότε και του το πετάω... εε τότε παθαίνω καρδιακή προσβολή και πεθαίνω!"
Τότε του λέει ο Aγιος Πέτρος:
- "Aσχημη μέρα, άσχημος θάνατος" και τον αφήνει να περάσει.
Πάει και ο δεύτερος και λέει την ιστορία του:
- "Εγώ κάθε μεσημεράκι γυμνάζομαι στην βεράντα του σπιτιού μου στον 6ο όροφο, σήμερα γλίστρησα και καθώς έπεφτα πιάστηκα από τα κάγκελα του 5ου, απελπίστηκα μέχρι που είδα ένα κύριο να έρχεται να με βοηθήσει, αλλά άρχισε να μου χτυπά τα χέρια με ένα σφυρί και έπεσα στο κενό, σώθηκα από κάτι θάμνους αλλά μου έριξε το ψυγείο και σκοτώθηκα..."
- "Χμ," λέει ο Aγιος "άσχημη μέρα, άσχημος θάνατος πέρνα μέσα." Πάει και ο τρίτος και λέει στον Aγιο:
- "Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κρύφτηκα στο ψυγείο!!!"
- "Σήμερα θα περάσουν μόνο όσοι είχαν φριχτό θάνατο."
Πλησιάζει ο πρώτος και λέει:
- "Γυρίζω από την δουλειά σήμερα το μεσημέρι νωρίτερα έχοντας την υποψία ότι η γυναίκα μου με απατάει! Ψάχνω όλο το σπίτι, δεν βρίσκω τίποτα. Βγαίνω στην βεράντα για να καπνίσω και βλέπω ένα τύπο να κρέμεται από τα κάγκελα, αρχίζω να του χτυπάω τα χέρια για να πέσει από τον 5ο που μένουμε, δεν έπεφτε και περνώ ένα σφυρί, πέφτει στο κενό αλλά σώζεται γιατί έπεσε σε κάτι θάμνους, αρπάζω το ψυγείο τότε και του το πετάω... εε τότε παθαίνω καρδιακή προσβολή και πεθαίνω!"
Τότε του λέει ο Aγιος Πέτρος:
- "Aσχημη μέρα, άσχημος θάνατος" και τον αφήνει να περάσει.
Πάει και ο δεύτερος και λέει την ιστορία του:
- "Εγώ κάθε μεσημεράκι γυμνάζομαι στην βεράντα του σπιτιού μου στον 6ο όροφο, σήμερα γλίστρησα και καθώς έπεφτα πιάστηκα από τα κάγκελα του 5ου, απελπίστηκα μέχρι που είδα ένα κύριο να έρχεται να με βοηθήσει, αλλά άρχισε να μου χτυπά τα χέρια με ένα σφυρί και έπεσα στο κενό, σώθηκα από κάτι θάμνους αλλά μου έριξε το ψυγείο και σκοτώθηκα..."
- "Χμ," λέει ο Aγιος "άσχημη μέρα, άσχημος θάνατος πέρνα μέσα." Πάει και ο τρίτος και λέει στον Aγιο:
- "Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κρύφτηκα στο ψυγείο!!!"
- Ανησύχησα! Πού στο καλό ήσουνα, τον ρωτά η γυναίκα του
- Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ…
- Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;
- Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα.
– Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;
- Μπα, είχα τους λόγους μου
-Δηλαδή τι λόγους;
Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται.
Δεύτερον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και...
Τρίτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ, όποτε το θελήσεις....!!
- Ανησύχησα! Πού στο καλό ήσουνα, τον ρωτά η γυναίκα του
- Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ…
- Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;
- Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα.
– Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;
- Μπα, είχα τους λόγους μου
-Δηλαδή τι λόγους;
Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται.
Δεύτερον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και...
Τρίτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ, όποτε το θελήσεις....!!
Έτσι αποφάσισαν να πάνε στη Γερμανία. Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα.
Κωστίκας: "Αφού δε ξέρουμε γερμανικά πως θα πάμε στη Γερμανία ρε Γιωρίκα;
Γιωρίκας: "Εγώ τα μαθαίνω γρήγορα τα γερμανικά μη στεναχωριέσαι."
Έτσι πήγαν στη Γερμανία. Εκεί με τα χίλια ζόρια τελικά βρήκαν δουλειά.
Πέρασε η μέρα και λογικό ήταν να πεινάσουν.
Έτσι πήγαν σε ένα εστιατόριο. Όμως δεν ξέρανε γερμανικά.
Κωστίκας: "Αφού δε ξέρουμε γερμανικά πως θα παραγγείλουμε;"
Γιωρίκας: "Εγώ τα έμαθα τα γερμανικά μη φοβάσαι."
Έρχεται λοιπόν ο σερβιτόρος και λέει ο Γιωρίκας:
- "θέλω ένα πατατόφ, ένα μπιφτεκόφ, ένα μπριζολόφ και ένα σουβλακόφ."
Τα γράφει λοιπόν ο σερβιτόρος. Περνάει λίγη ώρα και τα φέρνει… λέει λοιπόν ο Κωστίκας:
- "Μπράβο ρε Γιωρίκα όντως τα έμαθες τα γερμανικά."
Και τότε γυρνάει ο σερβιτόρος και λέει:
- "Αν δεν ήμουνα ελληνόφ θα τρώγατε σκατατόφ!"
Έτσι αποφάσισαν να πάνε στη Γερμανία. Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα.
Κωστίκας: "Αφού δε ξέρουμε γερμανικά πως θα πάμε στη Γερμανία ρε Γιωρίκα;
Γιωρίκας: "Εγώ τα μαθαίνω γρήγορα τα γερμανικά μη στεναχωριέσαι."
Έτσι πήγαν στη Γερμανία. Εκεί με τα χίλια ζόρια τελικά βρήκαν δουλειά.
Πέρασε η μέρα και λογικό ήταν να πεινάσουν.
Έτσι πήγαν σε ένα εστιατόριο. Όμως δεν ξέρανε γερμανικά.
Κωστίκας: "Αφού δε ξέρουμε γερμανικά πως θα παραγγείλουμε;"
Γιωρίκας: "Εγώ τα έμαθα τα γερμανικά μη φοβάσαι."
Έρχεται λοιπόν ο σερβιτόρος και λέει ο Γιωρίκας:
- "θέλω ένα πατατόφ, ένα μπιφτεκόφ, ένα μπριζολόφ και ένα σουβλακόφ."
Τα γράφει λοιπόν ο σερβιτόρος. Περνάει λίγη ώρα και τα φέρνει… λέει λοιπόν ο Κωστίκας:
- "Μπράβο ρε Γιωρίκα όντως τα έμαθες τα γερμανικά."
Και τότε γυρνάει ο σερβιτόρος και λέει:
- "Αν δεν ήμουνα ελληνόφ θα τρώγατε σκατατόφ!"
TZAK KLIK- Αριθμός μηνυμάτων : 291
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2013
Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά. (Γυμνάσιο Πάτρας)
Η επανάσταση του ’21 έγινε πριν από 1821 χρόνια. Σήμερα γιορτάζουμε την τελική του πτώση.
(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία – Γυμνάσιο Κορίνθου 1989)
Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικό, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του.
(Γυμνάσιο Θεσπρωτίας)
Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της….
Αλεξάνδρειας. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι’ αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν, γιατί οι Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Την Οδύσσεια την έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης. (Γυμνάσιο Λαμίας)
Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν δεξιά-αριστερά στο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα Χερουβίμ χερούβιζαν (δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (αριστερό πέταγμα). Στην ανάγκη υπήρχαν και τα Πτερουβίμ για πέταγμα κατευθείαν στη μέση. (Γυμνάσιο Κορίνθου)
Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε. (Γυμνάσιο Καλαμάτας)
Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι. (Γυμνάσιο Κορίνθου)
Η επανάσταση στις Ινδίες είχε αρχηγό και σύμβολο το Γάντι του Μανχάταν.
(από Έκθεση μαθητή του Γυμνασίου Ζωγράφου, 1990)
Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ. με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει. (Γυμνάσιο Κορίνθου)
(Από γραφτό στην Ιστορία, Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου, 1988).
Για να καταπολεμήσει την βραδυγλωσσίαν του ο Δημοσθένης μπούκωνε το στόμα του με χαλίκια κι έτσι όταν μιλούσε κανείς δεν καταλάβαινε τι έλεγε. Με τον καιρό τον συνήθισαν όλοι έτσι μπουκωμένο και δεν του έδινε κανείς σημασία. Πέθανε τρελός στα Κύθηρα με το στόμα μπουκωμένο.
Οι βιταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (Λύκειο Ξάνθης)
Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να.(Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Τι γνωρίζεις για τη “Στάση του Νίκα”;
Παλιά είχαν μια στάση κι εκεί νίκησαν, γι΄αυτό την είπαν “Στάση του Νίκα”.
Ερώτηση: “Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;”
Απάντηση: “Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις εικόνες. Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες”. (Γυμνάσιο Αθήνας)
O Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ”. (Γυμνάσιο Αργοστολίου)
Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)
Και οι Ρώσοι ανέδειξαν μεγάλους ποιητές όπως ο Πούσκας, ο Λένιν, ο Τρότσκι και ο Ιβάν ο Τρομακτικός. Από την ποίηση αυτή σώζεται σήμερα η Σιβηρία με την παγωμένη λίμνη των Κύκλων που ο Τσακ Κόφσκι την έκανε παλέτα”.
(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία – Γυμνάσιο Κορίνθου 1988)
Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες, αλλά Κουστωδίες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)
Η μάνα του Ρασπούτιν ήτανε η ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας. (Γυμνάσιο Καρδίτσας)
Ο Κορινθιακός Κόλπος ευρίσκεται τελείως κατά μήκος. (Γυμνάσιο Πάτρας)
Το φοβερότερο όπλο των αρχαίων Αράβων ήταν ο Ευνούχος.
Οι Έλληνες εφεύρεσαν τη γεωμετρία για να αποφύγουνε την άλγεβρα που ήτανε αράπικη.
Τι γνωρίζεις για την ιστορική περίοδο του Διαφωτισμού;
Διαφωτισμό είχαμε όταν στη Γη είχε πολύ φως και καθόλου νύχτα.
Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το Φθινόπωρο. Τότε βλέπουμε τα μήλα να πέφτουν ομαδικά.
Ατρόμητος ο Έλλην Στρατάρχης, κοίταξε κατάματα τον εισβολέα και με τα λίγα περσικά που ήξερε του είπε: Μολών Λαβέ.
(από γραπτό υποψηφίου αστυνομικού, Αθήνα 1990).
Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά. (Γυμνάσιο Πάτρας)
Η επανάσταση του ’21 έγινε πριν από 1821 χρόνια. Σήμερα γιορτάζουμε την τελική του πτώση.
(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία – Γυμνάσιο Κορίνθου 1989)
Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικό, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του.
(Γυμνάσιο Θεσπρωτίας)
Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της….
Αλεξάνδρειας. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι’ αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν, γιατί οι Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Την Οδύσσεια την έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης. (Γυμνάσιο Λαμίας)
Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν δεξιά-αριστερά στο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα Χερουβίμ χερούβιζαν (δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (αριστερό πέταγμα). Στην ανάγκη υπήρχαν και τα Πτερουβίμ για πέταγμα κατευθείαν στη μέση. (Γυμνάσιο Κορίνθου)
Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε. (Γυμνάσιο Καλαμάτας)
Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι. (Γυμνάσιο Κορίνθου)
Η επανάσταση στις Ινδίες είχε αρχηγό και σύμβολο το Γάντι του Μανχάταν.
(από Έκθεση μαθητή του Γυμνασίου Ζωγράφου, 1990)
Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ. με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει. (Γυμνάσιο Κορίνθου)
(Από γραφτό στην Ιστορία, Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου, 1988).
Για να καταπολεμήσει την βραδυγλωσσίαν του ο Δημοσθένης μπούκωνε το στόμα του με χαλίκια κι έτσι όταν μιλούσε κανείς δεν καταλάβαινε τι έλεγε. Με τον καιρό τον συνήθισαν όλοι έτσι μπουκωμένο και δεν του έδινε κανείς σημασία. Πέθανε τρελός στα Κύθηρα με το στόμα μπουκωμένο.
Οι βιταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (Λύκειο Ξάνθης)
Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να.(Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες. (Γυμνάσιο Αθήνας)
Τι γνωρίζεις για τη “Στάση του Νίκα”;
Παλιά είχαν μια στάση κι εκεί νίκησαν, γι΄αυτό την είπαν “Στάση του Νίκα”.
Ερώτηση: “Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;”
Απάντηση: “Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις εικόνες. Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες”. (Γυμνάσιο Αθήνας)
O Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ”. (Γυμνάσιο Αργοστολίου)
Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)
Και οι Ρώσοι ανέδειξαν μεγάλους ποιητές όπως ο Πούσκας, ο Λένιν, ο Τρότσκι και ο Ιβάν ο Τρομακτικός. Από την ποίηση αυτή σώζεται σήμερα η Σιβηρία με την παγωμένη λίμνη των Κύκλων που ο Τσακ Κόφσκι την έκανε παλέτα”.
(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία – Γυμνάσιο Κορίνθου 1988)
Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες, αλλά Κουστωδίες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)
Η μάνα του Ρασπούτιν ήτανε η ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας. (Γυμνάσιο Καρδίτσας)
Ο Κορινθιακός Κόλπος ευρίσκεται τελείως κατά μήκος. (Γυμνάσιο Πάτρας)
Το φοβερότερο όπλο των αρχαίων Αράβων ήταν ο Ευνούχος.
Οι Έλληνες εφεύρεσαν τη γεωμετρία για να αποφύγουνε την άλγεβρα που ήτανε αράπικη.
Τι γνωρίζεις για την ιστορική περίοδο του Διαφωτισμού;
Διαφωτισμό είχαμε όταν στη Γη είχε πολύ φως και καθόλου νύχτα.
Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το Φθινόπωρο. Τότε βλέπουμε τα μήλα να πέφτουν ομαδικά.
Ατρόμητος ο Έλλην Στρατάρχης, κοίταξε κατάματα τον εισβολέα και με τα λίγα περσικά που ήξερε του είπε: Μολών Λαβέ.
(από γραπτό υποψηφίου αστυνομικού, Αθήνα 1990).
ενας δεινόσαυρος γεννιέται...
το βιντεο δεν υπαρχει στο you-tube.....
[url=http://us.tomonews.net/211679644237824?utm_source=Youtube tomonewsus&utm_medium=Social&utm_campaign=0403 teacher hits student nuts]http://us.tomonews.net/211679644237824?utm_source=Youtube%20TomoNewsUS&utm_medium=Social&utm_campaign=0403%20teacher%20hits%20student%20nuts[/url]
το βιντεο δεν υπαρχει στο you-tube.....
[url=http://us.tomonews.net/211679644237824?utm_source=Youtube tomonewsus&utm_medium=Social&utm_campaign=0403 teacher hits student nuts]http://us.tomonews.net/211679644237824?utm_source=Youtube%20TomoNewsUS&utm_medium=Social&utm_campaign=0403%20teacher%20hits%20student%20nuts[/url]
Η Σαβέτα Γιοβάνοβιτς δεν είναι απλώς ζουμπουρλού και ασορτί με την πολυθρόνα, κάμει και κοινωνικό στέιτμεντ τύπου "η ευρυαγγεία δεν είναι ταμπού". Αν κοιτάξεις πάντως λίγο πιο προσεκτικά, θα την επείς και Σερβιέτα Γιοβάνοβιτς.
Ο Λαλάκης, η θεία Ευλαμπία και ο Τζίμης το θεριό ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες. Αν βάλεις κάπου στη μέση και τη Ζουγανέλη, έχεις την πλήρη εικόνα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
Μπροστά βάλανε την πιο νορμάλ, από πίσω το πιράνχας και στο βάθος, τη ζαβή. Και προσοχή, μπορεί η μεσαία να δαγκώνει αλλά η ζαβή φτύνει άσχημα.
Τη Νέσι του Λοχ Νες τι την έχει; (η απάντηση είναι: "φάει")
Μετά τις γάτες μπονσάι, τώρα και ο θείος Μάκης μπονσάι!
Ο Μάικ Τέρρι σε μία βραδιά αφιέρωμα στα Καλουτάκια (και μετά αναρωτιέσαι γιατί κυκλοφορούν όλοι μεθυσμένοι στη Γλασκώβη από τις 5 το απόγευμα).
Και που να δοκιμάσει το Camay!
Να από που εμπνεύστηκε ο Καρβέλας το χιτ "ο σκύλος μου είναι γκέη".
Η Μαρθούλα, η Ανθούλα και η Σιρμούλα προσφέρουν την παρθενία τους στον Ιησού. Εκείνος το αναθέτει ως νέα δοκιμασία στον Ιώβ. Ο Ιώβ αρνείται, τα σπάει και γράφεται στη σαϊεντολογία. Η Σιρμούλα ξυρίζεται.
Η Λαίδη και ο Αλήτης. Μαζί. (αυτά παθαίνει όποιος προσλαμβάνει μακιγιέζ με πάρκινσον)
Όταν η Τζούλι και η Τζίνα καλέσανε τη Τζένι σε σουίνγκερς πάρτι, εκείνη κατάλαβε ότι θα τραγουδήσουν τα σουίνγκς δίπλα στο πιάνο, όχι ότι θα βγάλουν τα μάτια τους ανταλλάσσοντας συντρόφους πάνω στο πιάνο. Ο πιο υποψιασμένος Τζόναθαν πάντως (όρθιος στη μέση) ήταν από την αρχή χαρούμενος.
Ο Κουίμ Μπαρέιρος στο άσμα "η γκόμενα με φλόμωσε στα όχι και στα νον, κι εκεί που έπαιζα φλάουτο μου'γινε ακορντεόν".
Είναι γλυκιά η στιγμή της ανακούφισης μετά από δυόμιση μέρες δυσκοιλιότητας. Η Μίλι Τζάκσον τραβάει επιτέλους καζανάκι.
Η Τζούλι το τσουλί και το σάουντρακ του τιρολέζου παιδεραστή.
Ήρθε η ώρα του Σαμαρά! (επίσης: τη στρουμφίσαμε!)
Τρελά κέφια (αυτός στη μέση δεν είναι ο Γιώργος Ταμπάκης
The Lord's coming again? Προφανώς για να μας δοκιμάσει. Η μπουμπού νούμερο ένα είναι πιο χαρούμενη γιατί αφενός είναι πιο μπροστά και αφετέρου της πέτυχαν καλύτερα οι μπούκλες. Εναλλακτικός τίτλος: Pigs in space.
Αφού σου λέει, έτσι κι αλλιώς μόνο η μάνα μου θα τ'αγοράσει, δεν της κάνω και μία μεγάλη αφιέρωση να πάει στο διάολο; Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της μαμάς.
(Επίσης, η δισκογραφία-αφιέρωση είναι ιδανική για την περίπτωση που έχεις χάσει τη μάνα σου εδώ και χρόνια, απευθύνεσαι στη Βίκυ Χατζηβασιλείου να σου τη βρει, την καλούνε στο στούντιο, της δίνουν το κλειδί, ανοίγει το μπαούλο και τσουπ, βρίσκει το δίσκο με τον τίτλο "it's me, mum! o Φούφουτος ο γιος σου!").
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B3%CF%8E
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B3%CF%8E
Kati gia tis gkomenes
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1
.
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1
.
EΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΦΩΤΟ
και το σχόλειο της ημερας =
Με το νεο αρχηγο αλλαζει κ ονομασια το κομμα σε ΤΟΣΟΚ ( ΤΟπικο ΣΟσιαλιστικο Κινημα)
πάω περίπτερο για μπύρες και βλέπω 10 άτομα μέσα στριμωγμένα.
-Τί τρέχει ρε παιδιά;
-Είμαστε πασόκ, έχουμε συνέδριο
επομενο συνεδριο θα γινει στο ασανσερ της πολυκατοικιας..
παρακαλουντε οι ψηφοφοροι να εχουν ετοιμες τις ψηφους τους.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΦΩΤΟ
και το σχόλειο της ημερας =
Με το νεο αρχηγο αλλαζει κ ονομασια το κομμα σε ΤΟΣΟΚ ( ΤΟπικο ΣΟσιαλιστικο Κινημα)
πάω περίπτερο για μπύρες και βλέπω 10 άτομα μέσα στριμωγμένα.
-Τί τρέχει ρε παιδιά;
-Είμαστε πασόκ, έχουμε συνέδριο
επομενο συνεδριο θα γινει στο ασανσερ της πολυκατοικιας..
παρακαλουντε οι ψηφοφοροι να εχουν ετοιμες τις ψηφους τους.
μιλαμε ο ανθρωπας ειναι πολυ βλαμενος,,,
μιλαμε ο ανθρωπας ειναι πολυ βλαμενος,,,
εγω δεν θα τα πηγενα καλυτερα αλλα ειχε πλακα να τους βλεπω.
στο δευτερο βιντεο σιγουρα θα τα πηγενα καλυτερα απο αυτους αλλα
ξανα.....ειχε πλακα να τους βλεπω.
εγω δεν θα τα πηγενα καλυτερα αλλα ειχε πλακα να τους βλεπω.
στο δευτερο βιντεο σιγουρα θα τα πηγενα καλυτερα απο αυτους αλλα
ξανα.....ειχε πλακα να τους βλεπω.
– Όχι εσύ κλείσε.
– Έεεελα, εσύ κλείσε.
– Εσύ κλείσε.
Μεταξύ τραπεζών.
3. Σε ετοιμότητα τα κομμωτήρια όλης της χώρας, να επέμβουν σε περίπτωση που ενώ πήγαμε για μαλλί βγήκαμε κουρεμένοι.
4. – Πάμε για καφέ;
– Πάμε, αλλά κάπου που να έχει κόσμο…
– Πάμε στα ΑΤΜ…!
5. Παρατηρώ ότι πολλοί από σας βρίζεται τον Άδωνι. Οι υπόλοιποι γιατί δεν τον βρίζετε και εσείς;;
6. Πάω στο ΑΤΜ και μου λέει, 50 λεπτά υπόλοιπο… Τι να κάνω, θα περιμένω αν είναι…
7. Σιγά μην κάτσει ο Έλληνας να διαβάσει την 26σέλιδη πρόταση των θεσμών. Εδώ 1 κατάλογο στην ταβέρνα βαριέται & λέει στον σερβιτόρο να του πει.
8. Κοιμηθείτε δεν θα στείλει, είναι στην ουρά του ΑΤΜ…!!
9. «Αύριο οι τράπεζες θα ανοίξουν κανονικά».
– Βασίλης Παλαιοκώστας.
10. Καταρχήν να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πόσες δραχμές θα έχει το πιτόγυρο;;
11. Το τζόκερ κληρώνει 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα δοθούν στον νικητή σε 67 χιλιάδες δόσεις των 60 ευρώ
12. Όσο κλείνουν οι τράπεζες και μένουν ανοιχτές οι καφετέριες είμαστε ακόμη Ευρωπαίοι αδέρφια!
13. ΣΟΚ… Τα ΑΤΜ βγάζουν λεφτά, μόνο αν έχεις λεφτά!!
14. Άδειασαν τα σούπερ μάρκετ από αλεύρι και ζάχαρη. Το κέικ ήταν η έγνοια σας ρε;
15. Μόνο ο Τσακ Νόρρις έβγαλε πάνω από 60 ευρώ από το ΑΤΜ.
16. Χθες βράδυ, τα ΑΤΜ είχαν περισσότερο κόσμο κι από τον Βέρτη…
– Όχι εσύ κλείσε.
– Έεεελα, εσύ κλείσε.
– Εσύ κλείσε.
Μεταξύ τραπεζών.
3. Σε ετοιμότητα τα κομμωτήρια όλης της χώρας, να επέμβουν σε περίπτωση που ενώ πήγαμε για μαλλί βγήκαμε κουρεμένοι.
4. – Πάμε για καφέ;
– Πάμε, αλλά κάπου που να έχει κόσμο…
– Πάμε στα ΑΤΜ…!
5. Παρατηρώ ότι πολλοί από σας βρίζεται τον Άδωνι. Οι υπόλοιποι γιατί δεν τον βρίζετε και εσείς;;
6. Πάω στο ΑΤΜ και μου λέει, 50 λεπτά υπόλοιπο… Τι να κάνω, θα περιμένω αν είναι…
7. Σιγά μην κάτσει ο Έλληνας να διαβάσει την 26σέλιδη πρόταση των θεσμών. Εδώ 1 κατάλογο στην ταβέρνα βαριέται & λέει στον σερβιτόρο να του πει.
8. Κοιμηθείτε δεν θα στείλει, είναι στην ουρά του ΑΤΜ…!!
9. «Αύριο οι τράπεζες θα ανοίξουν κανονικά».
– Βασίλης Παλαιοκώστας.
10. Καταρχήν να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πόσες δραχμές θα έχει το πιτόγυρο;;
11. Το τζόκερ κληρώνει 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα δοθούν στον νικητή σε 67 χιλιάδες δόσεις των 60 ευρώ
12. Όσο κλείνουν οι τράπεζες και μένουν ανοιχτές οι καφετέριες είμαστε ακόμη Ευρωπαίοι αδέρφια!
13. ΣΟΚ… Τα ΑΤΜ βγάζουν λεφτά, μόνο αν έχεις λεφτά!!
14. Άδειασαν τα σούπερ μάρκετ από αλεύρι και ζάχαρη. Το κέικ ήταν η έγνοια σας ρε;
15. Μόνο ο Τσακ Νόρρις έβγαλε πάνω από 60 ευρώ από το ΑΤΜ.
16. Χθες βράδυ, τα ΑΤΜ είχαν περισσότερο κόσμο κι από τον Βέρτη…
- Πες μου έναν ήρωα του 1821
- Κολοκοτρώνης
- Πότε πολέμησαν οι Έλληνες με τους Τούρκους;
- Το 1821
- Υπάρχει ζωή στον Αρη;
- Δεν ξέρουμε γίνονται έρευνες.
- Αριστα
Κατεβαινει κάτω και του λέει ο φίλος του
- Πέσε γρήγορα τις απαντήσεις
- Κολωκοτρωνης,1821, δεν ξέρουμε γίνονται έρευνες.
Πάει λοιπόν μέσα και τον ρωτάει ο εξεταστής
- Πως σε λένε;
- Κολοκοτρώνη.
- Ποτέ γεννήθηκες;
- Το 1821
- Δε μου λες χαζό είσαι παιδί μου;;
- Δεν ξέρουμε γίνονται έρευνες!!!!
- Πες μου έναν ήρωα του 1821
- Κολοκοτρώνης
- Πότε πολέμησαν οι Έλληνες με τους Τούρκους;
- Το 1821
- Υπάρχει ζωή στον Αρη;
- Δεν ξέρουμε γίνονται έρευνες.
- Αριστα
Κατεβαινει κάτω και του λέει ο φίλος του
- Πέσε γρήγορα τις απαντήσεις
- Κολωκοτρωνης,1821, δεν ξέρουμε γίνονται έρευνες.
Πάει λοιπόν μέσα και τον ρωτάει ο εξεταστής
- Πως σε λένε;
- Κολοκοτρώνη.
- Ποτέ γεννήθηκες;
- Το 1821
- Δε μου λες χαζό είσαι παιδί μου;;
- Δεν ξέρουμε γίνονται έρευνες!!!!
προσπαθησα να αγοράσω κατι λεντ αλλα δεν δουλευει το pay-pall
....
στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα μετα παρηγορήθηκα οταν ειδα οτι και ο
γιωργακης ο παπανδρεου ειχε το ιδιο προβλημα=
Aγανάκτισε ο Παπανδρέου: Με τα capital controls δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε από τo Amazon
http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/aganaktise-o-papandreou-me-ta-capital-controls-den-mporoume-na-agorasoume-oute-apo-to-amazon
....
στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα μετα παρηγορήθηκα οταν ειδα οτι και ο
γιωργακης ο παπανδρεου ειχε το ιδιο προβλημα=
Aγανάκτισε ο Παπανδρέου: Με τα capital controls δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε από τo Amazon
http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/aganaktise-o-papandreou-me-ta-capital-controls-den-mporoume-na-agorasoume-oute-apo-to-amazon
στην αρχή χαρήκαμε και μετα.... χαρήκαν άλλοι..
στην αρχή χαρήκαμε και μετα.... χαρήκαν άλλοι..
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης