ψάρεμα με παγίδες [κιούρτους]
Σελίδα 1 από 1
ψάρεμα με παγίδες [κιούρτους]
το ψαρεμα με παγιδες θεωρείται ενα απο τα πιο τεμπέλικα ψαρεματα μιας και
απλα τοποθετεις τον κιουρτο ή καλαθι με λιγο ψαροτροφη μεσα του στην θαλασσα και μετα
απο μια μερα ή μερικες ωρες πηγαίνεις και περνεις τα ψαρια που εχουν μπει μεσα στο κιουρτο...
αν και ακουγεται απλο εγω προσωπικά δεν καταφερα να εχω ιδιαίτερη επιτυχια σε αυτον τον
τροπο ψαρεματος παρ-οτι εχω δοκιμάσει πολλες φορές....
οι λογοι αποτυχειας μπορει να ειναι πολαπλοι οπως =
λαθος δολωμα
κακη κατασκευη του κιουρτου με αποτελεσμα τα ψαρια που μπενουν μεσα να ξαναβγενουν
κακη παρουσιαση [πχ. φανταχτερα χρωματα ή ανθρωπινες οσμες και γενικα οτιδηποτε μπορει να βαλει τα ψαρια σε καχυποψια..]
το θεμα αυτο το ανοιξα ορμομενος απο μια κατασκευη που ειδα χθες και
που δεν ειχα ξαναδει ποτε....
ειναι η ακολουθη [φωτο..] και οπως μου ειπαν ειναι πολυ αποδοτικη παγιδα για σουπιες !!!
απλα τοποθετεις τον κιουρτο ή καλαθι με λιγο ψαροτροφη μεσα του στην θαλασσα και μετα
απο μια μερα ή μερικες ωρες πηγαίνεις και περνεις τα ψαρια που εχουν μπει μεσα στο κιουρτο...
αν και ακουγεται απλο εγω προσωπικά δεν καταφερα να εχω ιδιαίτερη επιτυχια σε αυτον τον
τροπο ψαρεματος παρ-οτι εχω δοκιμάσει πολλες φορές....
οι λογοι αποτυχειας μπορει να ειναι πολαπλοι οπως =
λαθος δολωμα
κακη κατασκευη του κιουρτου με αποτελεσμα τα ψαρια που μπενουν μεσα να ξαναβγενουν
κακη παρουσιαση [πχ. φανταχτερα χρωματα ή ανθρωπινες οσμες και γενικα οτιδηποτε μπορει να βαλει τα ψαρια σε καχυποψια..]
το θεμα αυτο το ανοιξα ορμομενος απο μια κατασκευη που ειδα χθες και
που δεν ειχα ξαναδει ποτε....
ειναι η ακολουθη [φωτο..] και οπως μου ειπαν ειναι πολυ αποδοτικη παγιδα για σουπιες !!!
» ψάρεμα με ψαροντουφεκο
» Ψαρεμα τουνας
» Ψαρεμα πιρανχας...
» Ψάρεμα με δόλωμα......WD40 αντισκωριακο ?
» ψάρεμα με ψαροντουφεκο
» Ψαρεμα τουνας
» Ψαρεμα πιρανχας...
» Ψάρεμα με δόλωμα......WD40 αντισκωριακο ?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης