Λειτουργεια προγραμμάτων Windows XP σε windows 7
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Λειτουργεια προγραμμάτων Windows XP σε windows 7
Λειτουργεια προγραμμάτων Windows XP σε windows 7 Με εικονικο υπολογιστη μεσα σε αλλον
υπολογιστη...
καταρχην μια φωτογραφια απο το αγαπημενο μου προγραμμα υπολογισμου μετασχηματιστων
που δουλευε μονο σε windows xp 32αρια
και τωρα το δουλευω στα 64bit στα windows 7
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
εχω στήσει παληκαρια εναν κανονικο υπολογιστη
με λειτουργικο windows xp μεσα στα 7αρια ....και οταν λεμε κανονικο ενοουμε κανονικο
απο ολες τις αποψεις..με συνδεση στο ιντερνετ
με φακελους και προγραμματα που δεν δουλευουν πια στα 64αρια.
το καλυτερο προγραμμα για αυτη την δουλεια ειναι αυτο=
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
δοκιμασα και το προγραμμα των windows αλλα ειναι μουφα
για να κανετε την εγκατασταση πρεπει να εχετε cd ή το λογισμικο εγκαταστασης και
γινεται κανονικα με ενεργοποιηση και ''ξεκλειδωμα'' απο την windows.
ενα παραδειγμα του αποτελεσματος =
υπολογιστη...
καταρχην μια φωτογραφια απο το αγαπημενο μου προγραμμα υπολογισμου μετασχηματιστων
που δουλευε μονο σε windows xp 32αρια
και τωρα το δουλευω στα 64bit στα windows 7
εχω στήσει παληκαρια εναν κανονικο υπολογιστη
με λειτουργικο windows xp μεσα στα 7αρια ....και οταν λεμε κανονικο ενοουμε κανονικο
απο ολες τις αποψεις..με συνδεση στο ιντερνετ
με φακελους και προγραμματα που δεν δουλευουν πια στα 64αρια.
το καλυτερο προγραμμα για αυτη την δουλεια ειναι αυτο=
δοκιμασα και το προγραμμα των windows αλλα ειναι μουφα
για να κανετε την εγκατασταση πρεπει να εχετε cd ή το λογισμικο εγκαταστασης και
γινεται κανονικα με ενεργοποιηση και ''ξεκλειδωμα'' απο την windows.
ενα παραδειγμα του αποτελεσματος =
Επειδή για τον ίδιο λόγο προσπάθησα να εγκαταστήσω το virtual box, δεν μου ξεκινάει την διαδικασία εγκατάστασης των Win XP.
To ISO το κατέβασα από διάφορα site.
Τέλος έκανα ISO Το δικό μου windows xp από δικό μου cd γνήσιο με NERΟ αλλά και πάλι τίποτε.
Έχεις να μου προτείνεις κάτι??
Επειδή για τον ίδιο λόγο προσπάθησα να εγκαταστήσω το virtual box, δεν μου ξεκινάει την διαδικασία εγκατάστασης των Win XP.
To ISO το κατέβασα από διάφορα site.
Τέλος έκανα ISO Το δικό μου windows xp από δικό μου cd γνήσιο με NERΟ αλλά και πάλι τίποτε.
Έχεις να μου προτείνεις κάτι??
grz261- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2018
Απ: Λειτουργεια προγραμμάτων Windows XP σε windows 7
Ξέχασα να πω ότι όταν πάω να εγγράψω το φάκελο που θα βρίσκει τα WIN XP στο αναδιπλωμένο μενού που μνημονεύει όλα τα είδη λειτουργικών ενώ στα βίντεο που έχω δει αναφέρονται και 64 bit στο δικό μου αναφέρονται μόνο 32 bit, ενώ εγώ τρέχω win 7 64 bit
grz261- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2018
Απ: Λειτουργεια προγραμμάτων Windows XP σε windows 7
στο virtual box πρεπει να εχεις λογισμικο εγκατάστασης..απο xp ή απο 7 αρια και μετα μεταφερεις τις ρυθμησεις και τα προγραματα ή να εγκαταστησεις εκ νεου προγραματα για XP.
δουλευει και τα 32 και τα 64bit
ομως δεν εχει αρκετη μνημη για τα 7αρια ..
τα 7αρια τα δουλευω σε κανονικο υπολογηστη και τα XP σε virtual box σε 10αρια windows
δουλευει και τα 32 και τα 64bit
ομως δεν εχει αρκετη μνημη για τα 7αρια ..
τα 7αρια τα δουλευω σε κανονικο υπολογηστη και τα XP σε virtual box σε 10αρια windows
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης