Χορτοκοπτικό για τρακτεράκι
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χορτοκοπτικό για τρακτεράκι
Καλησπέρα στην παρέα.
Το τριφύλλι έχει φτάσει σχεδόν μέχρι την μέση μου και με την κόσα δεν το προλαβαίνω όποτε ήρθε η ώρα για την επόμενη πατέντα.
Με μια γρήγορη έρευνα αγοράς που έκανε δεν μπόρεσα να βρω μεταχειρισμένο χορτοκοπτικό για μικρό τρακτεράκι και έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να κατασκευάσω κάτι άμεσα.
Η πρώτη σκέψη μου ήταν η κατασκευή να γίνει με μπάρα (βιντεο 1) αλλά δεν μπόρεσα να βρω τα μαχαίρια
Η δεύτερη σκέψη μου είναι να γίνει με 2 περιστροφικά μαχαίρια που θα βγαίνουν στο πλάι από το τρακτεράκι βάζοντας 2 γωνιακούς μειωτήρες για να αλλάξω και την κατεύθυνση αλλά και την ταχύτητα περιστροφής από το PTO (στις 1100 στροφές κινητήρα έχω 540 στροφές στο PTO όπως μου είπε ο μηχανικός. Με τους 2 μειωτήρες 3/1 θα τις κατεβάσω στις 60 στροφές)
Αναμένω τις ιδέες σας...
Το τριφύλλι έχει φτάσει σχεδόν μέχρι την μέση μου και με την κόσα δεν το προλαβαίνω όποτε ήρθε η ώρα για την επόμενη πατέντα.
Με μια γρήγορη έρευνα αγοράς που έκανε δεν μπόρεσα να βρω μεταχειρισμένο χορτοκοπτικό για μικρό τρακτεράκι και έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να κατασκευάσω κάτι άμεσα.
Η πρώτη σκέψη μου ήταν η κατασκευή να γίνει με μπάρα (βιντεο 1) αλλά δεν μπόρεσα να βρω τα μαχαίρια
Η δεύτερη σκέψη μου είναι να γίνει με 2 περιστροφικά μαχαίρια που θα βγαίνουν στο πλάι από το τρακτεράκι βάζοντας 2 γωνιακούς μειωτήρες για να αλλάξω και την κατεύθυνση αλλά και την ταχύτητα περιστροφής από το PTO (στις 1100 στροφές κινητήρα έχω 540 στροφές στο PTO όπως μου είπε ο μηχανικός. Με τους 2 μειωτήρες 3/1 θα τις κατεβάσω στις 60 στροφές)
Αναμένω τις ιδέες σας...
Talon- Αριθμός μηνυμάτων : 177
Ημερομηνία εγγραφής : 22/07/2016
Απ: Χορτοκοπτικό για τρακτεράκι
το χορτο θα το κανεις δεματια για τα ζωα ?? ή θα το πεταξεις επι τοπου ??
ρωταω γιατι αλλο εργαλειο κοβει οπως η κοσια και αλλο τα διαλύει.
αν θες για αντικαταστατη της κοσιας δες αυτο το βιντεο=
ειναι ευκολο να το φτιαξεις και το εχω δει απο κοντα,,, ειναι πολυ απλο.
για καταστροφη κλασικα καταστροφεα με αλυσιδα οπως στο βιντεο..
ρωταω γιατι αλλο εργαλειο κοβει οπως η κοσια και αλλο τα διαλύει.
αν θες για αντικαταστατη της κοσιας δες αυτο το βιντεο=
ειναι ευκολο να το φτιαξεις και το εχω δει απο κοντα,,, ειναι πολυ απλο.
για καταστροφη κλασικα καταστροφεα με αλυσιδα οπως στο βιντεο..
Καταστροφέα έχω φτιάξει αλλά όχι με αλυσίδα αλλά με μαχαίρια μιας και το χωράφι είναι καθαρό και επίπεδο.
Το χορτοκοπτικό το θέλω για να κόβω το τριφύλλι για ζωοτροφή
Καταστροφέα έχω φτιάξει αλλά όχι με αλυσίδα αλλά με μαχαίρια μιας και το χωράφι είναι καθαρό και επίπεδο.
Το χορτοκοπτικό το θέλω για να κόβω το τριφύλλι για ζωοτροφή
αυτο που εχω στο πρωτο βιντεο μαζευει το τριφυλι στο κεντρο για να μπορει ευκολα η μηχανη που φτιαχνει τα δεματα να το μαζεψει,,,, μου θυμησες παλια που ευτιαχνα δεματια με ξυλινη κασα και τα πιεζα με τα ποδια αφου τα ειχα κοψει με την κοσια και τα μαζευα με την πηρουνα, μπορει να τα φτιαχνεις ετσι και εσυ ?? ή ναυλωνεις δετική μηχανη,,,
αυτο που ειδες στο πρωτο βιντεο συνηθως μπενουν τρεις ''κιθαρες'' και κινουνται με ιμαντα απο το παρτικοφτ του τρακτερ.
αυτο που ειδες στο πρωτο βιντεο συνηθως μπενουν τρεις ''κιθαρες'' και κινουνται με ιμαντα απο το παρτικοφτ του τρακτερ.
ο Ρωσος το εφτιαξε το εργαλειο...
και ενα βιντεο που διχνει τι δουλεια κανει...
και ενα βιντεο που διχνει τι δουλεια κανει...
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης