Do It Yourself


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Do It Yourself
Do It Yourself
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ανωνυμία στο ίντερνετ

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ανωνυμία στο ίντερνετ  Empty Ανωνυμία στο ίντερνετ

Δημοσίευση από -nikos- Δευ Ιουν 10, 2013 12:19 pm



Σάλος έχει προκληθεί για την κατασκοπία των μυστικών υπηρεσιών και την άμεση πρόσβαση σε εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών του Facebook, της Google, της Yahoo, της Apple και της Microsoft. Τα ηλεκτρονικά πλοκάμια του Μεγάλου Αδελφού είναι απλωμένα παντού. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει πια παραδεχθεί ότι εδώ και έξι χρόνια συγκεντρώνει πληροφορίες που (επισήμως) αφορούν μη Αμερικανούς πολίτες και κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο μέσω των social media. Στο πρόγραμμα αυτό, που φέρει την ονομασία Prism, συμμετέχουν επίσης το YouTube και το Skype.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δικαιολογήθηκε λέγοντας πως «δεν μπορεί να υπάρξει 100% ασφάλεια και 100% ιδιωτικότητα». Δύσκολα, όμως, μπορεί να εξηγήσει γιατί πρέπει να παρακολουθούνται «για λόγους ασφαλείας» όλα τα e-mail, τα στοιχεία που αποθηκεύουμε ή μεταβιβάζουμε, οι φωτογραφίες, τα αρχεία, τα chat ή οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες μέσω Διαδικτύου.

Ο άνθρωπος που «κάρφωσε» τον Μεγάλο Αδελφό

Ο 29χρονος πρώην μυστικός πράκτορας της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν ήταν η κύρια πηγή των δημοσιευμάτων της αμερικανικής «Washington Post» και της βρετανικής «Guardian» σχετικά με τα προγράμματα παρακολουθήσεων της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA).

Ο Σνόουντεν, ο οποίος εργαζόταν στη NSA ως υπάλληλος της εταιρείας «Booz Allen Hamilton», αποκάλυψε πως ήταν η πηγή για τα δημοσιεύματα τόσο του «Guardian» όσο και της «Washington Post».

Η «Booz Allen», μία συμβουλευτική εταιρεία τεχνολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιβεβαίωσε ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν εργαζόταν για λογαριασμό της για διάστημα λιγότερο από τρεις μήνες και ότι του είχε ανατεθεί μία ομάδα εργασίας στη Χαβάη.

«Δεν θέλω να ζήσω σε μια κοινωνία που κάνει αυτού του είδους τα πράγματα... Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου τα πάντα που κάνουν και λένε καταγράφονται. Αυτό δεν είναι κάτι που είμαι πρόθυμος να υποστηρίξω ή να ζήσω με αυτό» είπε ο Σνόουντεν στην εφημερίδα «Guardian», η οποία δημοσίευσε βίντεο με τη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της.

«Η NSA έχει δημιουργήσει μια υποδομή που της επιτρέπει να παρακολουθεί σχεδόν τα πάντα. Με αυτήν την ικανότητα, η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπινων επικοινωνιών αυτόματα είναι σε στόχευση. Αν ήθελα να δω τα e-mail σας ή το τηλέφωνο της συζύγου σας, το μόνο που έχω να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω τις παρακολουθήσεις. Μπορώ να αποκτήσω “εισιτήριο” για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους κωδικούς πρόσβασης, τα αρχεία τηλεφώνου, τις πιστωτικές κάρτες» δήλωσε ο Έντουαρντ Σνόουντεν.

Ο 29χρονος είπε ακόμη ότι έφυγε από τη Χαβάη όπου εργαζόταν, εγκαταλείποντας τη φίλη του χωρίς να της πει πού πηγαίνει, για να μην την εκθέσει σε κίνδυνο. Παράλληλα, ανέφερε ότι αποκαλύπτοντας τις παρακολουθήσεις γνώριζε το ρίσκο που παίρνει, αλλά πιστεύει ότι η δημοσιοποίηση των αποκαλύψεων αξίζει τον κόπο. «Ο πρώτος φόβος μου είναι για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου. Για τον καθένα που έχει σχέση με μένα. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου» ανέφερε ο 29χρονος.



Σε δύσκολη θέση λόγω «PRISM» ο Κάμερον

Αντιδράσεις προκάλεσαν επίσης στη Βρετανία οι αποκαλύψεις ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας λαμβάνουν δεδομένα από το αμερικανικό πρόγραμμα παρακολουθήσεων «PRISM». Το Εργατικό Κόμμα, αλλά και αρκετοί βουλευτές των Τόριδων, απαιτούν την εμφάνιση - σήμερα κιόλας - του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών στη Βουλή των Κοινοτήτων, για να συζητηθούν οι διαστάσεις του ζητήματος που αποκαλύπτει η «Guardian».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Υπηρεσία Ασφαλείας GCHQ, ειδικευμένη στις τηλεπικοινωνιακές παρακολουθήσεις, χρησιμοποιεί τη βάση πληροφοριών των ΗΠΑ, γνωστή ως «PRISM», με την οποία παρακολουθεί η ΝSA (αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) και το FBI τη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο (Google Facebook, Twitter, e-mail, audio και video) ατόμων που για κάποιους λόγους θεωρούνται ύποπτα. Σύμφωνα με την «Guardian», η βρετανική GCHQ έκανε χρήση 200 φακέλων, τους οποίους είχαν επεξεργαστεί οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Στη Βουλή οι Μέι και Χέιγκ

Το πρόγραμμα «PRISM» συλλέγει πληροφορίες προς χρήση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) και του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) στην επιχείρηση πρόληψης και αντιμετώπισης τρομοκρατικών ενεργειών. Τον ίδιο στόχο υπηρετεί και η βρετανική GCHQ, η οποία συνεργάζεται με τις υπηρεσίες εσωτερικής και εξωτερικής Ασφάλειας ΜΙ5 και ΜΙ6.

Για αυτόν τον λόγο και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των υπηρεσιών εσωτερικής και εξωτερικής Ασφαλείας ΜΙ5 και ΜΙ6, υπουργοί Εσωτερικών Τερίζα Μέι και Εξωτερικών Γουίλιαμ Χέιγκ, θα κληθούν σήμερα να απαντήσουν σε ερωτήσεις των βουλευτών σχετικά με το θέμα. H βρετανική κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τις αποκαλύψεις της «Guardian». Αντιθέτως, η αμερικανική κυβέρνηση διά του προέδρου Ομπάμα υπεραμύνθηκε του προγράμματος «PRISM», δίνοντας έμφαση στη σημαντική συμβολή του στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. «Δεν μπορούμε να απαιτούμε ασφάλεια και παράλληλα να μη δεχόμαστε τους τρόπους εξασφάλισής της» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Το πρόγραμμα «PRISM» εφαρμόζεται από το 2007 - επί προεδρίας Μπους - και ενισχύθηκε από την παρούσα κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.
-nikos-
-nikos-
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013

https://doityourself123.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανωνυμία στο ίντερνετ  Empty Απ: Ανωνυμία στο ίντερνετ

Δημοσίευση από Χρήστος Δευ Ιουν 10, 2013 12:41 pm

Δεν είμαι καθόλου της συνομοσιολογίας και δεν χαραμίζω ατελείωτες ώρες να ασχολούμαι μια και είμαι πολύ μικρός για να ξέρω. Όμως δεν καταλαβαίνω αν τα παραπάνω καθώς και άλλα τέτοια μπορεί να προκαλέσουν σε κάποιον έκπληξη.

Αν αφήσεις ένα σκύλο μαζί με μπιφτέκια λαχταριστά εμπρός στη μούρη του δεν θα τα φάει? Και μετά θα τον κατηγορείς και από επάνω?
Χρήστος
Χρήστος

Αριθμός μηνυμάτων : 235
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανωνυμία στο ίντερνετ  Empty Απ: Ανωνυμία στο ίντερνετ

Δημοσίευση από teo_gr Δευ Ιουν 10, 2013 11:07 pm

κι όμως ρε χρηστο υπάρχει κόσμος που λέει ( έλα μωρέ βλακείες ) και μετά ανεβάζουν τα πάντα στο φεισμπουκ. πιστεύοντας τους κανονισμούς απορρήτου.

teo_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανωνυμία στο ίντερνετ  Empty Απ: Ανωνυμία στο ίντερνετ

Δημοσίευση από Χρήστος Δευ Ιουν 10, 2013 11:23 pm

Άνεβάσουν δεν ανεβάσουν υπάρχει περίπτωση αν θέλει κάποιος να μην σου βρει τα πάντα? Έχει νόημα το επιπλέον΄άγχος και ο χρόνος να ασχολήσε?

Αν θες να την γλιτώσεις μόνο αν εξαφανισθείς σε κανένα πιθάρι υπάρχει περίπτωση. Αλλιώς καθόμαστε και τα τρώμε όλα μας αρέσει ή όχι.
Χρήστος
Χρήστος

Αριθμός μηνυμάτων : 235
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανωνυμία στο ίντερνετ  Empty Απ: Ανωνυμία στο ίντερνετ

Δημοσίευση από -nikos- Τρι Ιουν 11, 2013 8:40 am

εγω το σκεφτομουν αλλιώς τις προάλλες.......

οτι αν πραγματικά θελω κατι να κρύψω τοτε καλύτερα να μην
το γράφω σε ''εφημεριδα'' με ψευδώνυμο....

το προβλημα εγω το εντοπιζω στους εαυτους μας....

ας πουμε οτι ειμαι ομοφυλοφιλος και
κανω ''τσατ'' με καμια 100στη αλλους ομοφυλοφιλους....
και καποιος παρακολουθει τα γραφωμενα μου..........................

ας πουμε οτι ειμαι βομβιστης και κανω ''τσατ'' με καμια
100στη αλλους που το παιζουν βομβιστες..
και καποιος παρακολουθει τα γραφωμενα μου........................

ας πουμε οτι ειμαι μια παντρεμενη γυναικα και
απατω τον αντρα μου με καμια 100στη γαμιαδες..
και καποιος παρακολουθει τα γραφωμενα μου.........................

το προβλημα μας ειναι ο εαυτος μας και
οχι αυτος που παρακολουθει..συμπεριφερωμαστε σαν τον
δολοφονο που επιστρεφει παντα στον τοπο του εγκληματος,,
απο μια εσωτερικη αναγκη να ξαναζησει τον φονο..
να ξαναζησει τα γαμισια
να ξαναζησει τις βομβες,,
και εχουμε ξεχασει τι σημενει μυστικο και προσωπική ζωη την
ωρα που καθόμαστε εμπρος στην οθόνη του υπολογιστη.


-nikos-
-nikos-
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013

https://doityourself123.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανωνυμία στο ίντερνετ  Empty Απ: Ανωνυμία στο ίντερνετ

Δημοσίευση από -nikos- Παρ Αυγ 02, 2013 6:26 pm

Ύποπτη τρομοκρατικής ενέργειας κρίθηκε μια οικογένεια από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, καθώς στο ιστορικό αναζητήσεών της στο διαδίκτυο περιέχονταν οι λέξεις «χύτρα ταχύτητας» και «σακίδιο».


περισοτερα= [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
-nikos-
-nikos-
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013

https://doityourself123.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ανωνυμία στο ίντερνετ  Empty Απ: Ανωνυμία στο ίντερνετ

Δημοσίευση από -nikos- Δευ Σεπ 16, 2013 1:48 pm

Μετά τις αποκαλύψεις του πρώην συμβούλου της NSA, της  αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών,ο οποίος έφερε στην δημοσιότητα τα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ κατασκοπεύουν  - ακόμη και με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γίνεται όλο και πιο επείγον το ζήτημα ανεύρεσης μεθόδων προστασίας. Στην προσπάθεια αυτή πρέπει ο χρήστης του διαδικτύου να «μπει» και στους δυο ρόλους: του θύτη και του θηράματος. Έτσι θα μάθει τα μυστικά του εχθρού του, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει τις καλύτερες δυνατές άμυνες, έχοντας πάντα κατά νου ότι εάν οι μυστικές υπηρεσίες θελήσουν πρόσβαση στον ίδιο θα την έχουν.


 (Θύτης): Πώς παρακολουθείς; 
 
Ο βασικός τρόπος με τον οποίο η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, NSA, «στήνει αυτί» σε κάθε σπίτι, είναι μέσω του διαδικτύου. Στον χώρο αυτό οι προσπάθειές τους αποδίδουν τα μέγιστα. Έχοντας επενδύσει σε γιγαντιαία προγράμματα, συλλέγουν αυτόματα και αναλύουν όλες τις πληροφορίες που κινούνται στο διαδίκτυο. Οτιδήποτε εκτιμηθεί ότι χρήζει «επέμβασης» σε προσωπικό τερματικό υπολογιστή είναι κοστοβόρο και επικίνδυνο για αυτό και θα το κάνουν με προσοχή και σπάνια.



Είτε αξιοποιώντας τις συμφωνίες με τους άτυπους συνεργάτες της – τους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με την παρακολούθηση υποθαλάσσιων καλωδίων ή δορυφορικών επικοινωνιών, η NSA έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί όλα αυτά τα δεδομένα αξιολογώντας τα ως ενδιαφέροντα ή μη. Το ενδιαφέρον δεδομένο μπορεί να επηρεάζεται από την πηγή, τον παραλήπτη, το περιεχόμενο, όσους συμπεριλαμβάνονται και ούτω καθ’ εξής. Όλα τα δεδομένα φυλάσσονται στα συστήματα της υπηρεσίας για πιθανή μελλοντική ανάλυση.



ακόμη μέσω του διαδικτύου μπορούν να συλλεχθούν και παράπλευρες πληροφορίες με καθαρή προσωπική χροιά και τεράστια σημασία για τις υπηρεσίες πληροφοριών. Μπορεί δηλαδή να παρατηρηθεί – σε οικουμενική κλίμακα - ποιος μιλά με ποιον, πότε, για πόσο, με τι τρόπο.
 
Η NSA χτυπά απευθείας τα μόντεμ, τους διακόπτες, τα συστήματα προστασίαςκλπ. Τα περισσότερα από αυτά έχουν από κατασκευής τους μηχανισμούς παρακολούθησης εγκατεστημένους, και το μόνο που έχει να κάνει η υπηρεσία είναι να τους βρει και να τους ενεργοποιήσει. Αυτό το έργο της είναι σχετικά εύκολο καθώς τα μόντεμ δεν ανανεώνονται συχνά και σπανίως έχουν μηχανισμούς προστασίας.



οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και αν «τρέχει» στον κάθε υπολογιστή – Windows, Mac OS, Linux, iOs, κλπ – δεν αποτελεί εμπόδιο για την υπηρεσία. Θα εγκαταστήσει προγράμματα που το antivirus δεν θα αναγνωρίσει. Τα προγράμματα αυτά είναι κόπος χάκερ που είχαν ατελείωτο προϋπολογισμό.
 
Αυτό που έδειξαν τα στοιχεία του Σνόουντεν είναι πως εάν η NSA θελήσει να μπει σε έναν υπολογιστεί, μπήκε.


 2 (Θήραμα): Πώς προστατεύεσαι;

 
Μετά από τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν φαίνεται πως η διαδικτυακή επικοινωνία δεν είναι ασφαλής. Παρόλα αυτά είναι και αναπόφευκτη. Συνεπώς πρέπει να αναζητηθούν τρόποι προστασίας από «περίεργους». Ο ίδιος, ο Εντ Σνόουντεν, είχε πει αμέσως μετά την δημοσίευση του πρώτου ρεπορτάζ κατόπιν της δημοσιοποίησης των στοιχείων του: «Η κρυπτογράφηση λειτουργεί. Ένα καλά εφαρμοσμένο σύστημα κρυπτογράφησης είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μπορείς να βασιστείς».






ο συγγραφέας και τεχνικός συστημάτων ασφαλείας, συνεργάτης του Κέντρου Μπερκμαν για το Διαδίκτυο και την Κοινωνία της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ,Μπρούς Σνέιερ, γράφει πέντε τρόπους που μπορεί κανείς να ακολουθήσει για να προστατευθεί από τα βλέμματα των «εισβολέων».
 
• Κρύψου στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να γίνει με την χρήση κρυφών υπηρεσιών. Ο χρήστης είναι καλό να κινείται ανώνυμα χρησιμοποιώντας λογισμικά Tor. Οι χρήστες των Tor αποτελούν στόχο για την NSA, βέβαια, αλλά είναι δύσκολο για την υπηρεσία να τους βρει γρήγορα. Όσο λιγότερο εμφανής είναι κανείς στο διαδίκτυο, τόσο πιο ασφαλής είναι. 
 
• Κρυπτογράφησε τις συνομιλίες σου. Υπάρχουν συστήματα κωδικοποίησης όπως τα TLS και IPsec. Ακόμη και αν μια κωδικοποιημένη συνομιλία αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της αμερικανικής υπηρεσίας, είναι πιο ασφαλές για τον χρήστη να κρυπτογραφεί τις συνομιλίες του από το να μιλά ανοιχτά.
 
• Θεώρησε ότι όπως μπορεί o υπολογιστής σου να είναι ευάλωτος έτσι και η NSA θα καταβάλει προσπάθεια και θα πάρει ρίσκο για να το κάνει – ίσως λοιπόν δεν είναι τόσο ευάλωτος. Εάν θέλει κανείς να κρύψει κάτι πραγματικά σημαντικό στον υπολογιστή του, καλό είναι να χρησιμοποιήσει ένα «κενό αέρος» - συγκεκριμένα έναν δεύτερο υπολογιστή που δεν έχει συνδεθεί και δεν θα συνδεθείποτέ στο διαδίκτυο. Η μεταφορά των αρχείων μπορεί να γίνει με ένα στικάκι usb από τον έναν υπολογιστή στον άλλο. Είναι μια απλή μορφή κρυπτογράφησης – αποκρυπτογράφησης, που δεν είναι μεν 100% άτρωτη αλλά σίγουρα προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.
 
• Να είσαι καχύποπτος με προγράμματα κρυπτογράφησης του εμπορίου, ειδικά εάν προέρχονται από μεγάλους προμηθευτές. Ο Σνέιερ είναι πεπεισμένος ότι όλα σχεδόν τα προγράμματα που βγαίνουν στο εμπόριο από μεγάλες αμερικανικές εταιρίες λογισμικού έχουν αφήσει μια πίσω πόρτα ανοιχτή για την NSA. Δεν είναι απίθανο ακόμη και οι μη αμερικανικές εταιρίες να έχουν στα προγράμματά τους – έστω και εν αγνοία τους – το ίδιο σύστημα. Αντίθετα ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα (open source) είναι δύσκολο να «σπάσει» από τους χάκερ της NSA. Τα λογισμικά που βασίζονται σε ένα «κρυμμένο μυστικό» είναι ευάλωτα απέναντι στην αμερικανική υπηρεσία που θα ακολουθήσει είτε νόμιμες είτε πιο σκοτεινές οδούς για να τα «σπάσει».
 
• Προσπάθησε να χρησιμοποιείς κωδικοποίηση δημόσιων παρόχων που να είναι συμβατοί με άλλες εφαρμογές. Για παράδειγμα, είναι πιο δύσκολο για την NSA να εισβάλει σε λογισμικό τύπου TLS (Transport Layer Security) από ότι σε BitLocker, καθώς κάθε προμηθευτής TLS μπορεί να είναι συμβατός με κάθε άλλο προμηθευτή TLS. Αντίθετα η BitLocker είναι συμβατή μόνο με BitLocker, κάτι που καθιστά εύκολο στην NSA να κάνει αλλαγές.
 
Επίσης, σημαντικό στοιχείο προστασίας είναι οι κωδικοί πρόσβασης, τα λεγόμεναpassword. Πλέον με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, οτιδήποτε μπορεί να θυμάται ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να «σπάσει» από ένα λογισμικό. Συνεπώς, κωδικοί πρόσβασης τύπου «NikoSo3llinAs» ή «YanniSoOmorfoS» δεν είναι πολύ δύσκολο να αποκαλυφθούν. Εξάλλου είναι γνωστό πως τα λογισμικά που χρησιμοποιούνται για να αποκαλύψουν κωδικούς πρόσβασης εδράζονται σε μια βάση δεδομένων που λαμβάνει υπόψιν πραγματικές πιθανότητες.
 
Αντιθέτως, μια δύσκολη κωδικοποίηση θα μπορούσε να προέλθει από την χρήση ενός προσωπικού βιώματος. Δηλαδή, εάν κανείς σε μια πρόταση περιγράψει μια στιγμή της ζωής του και μετά χρησιμοποιήσει τα αρχικά των λέξεων μπορεί να δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό κωδικό. Για παράδειγμα: «Όταν ήμουν 7 ετών, η αδερφή μου πέταξε τον αρκούδο μου στην τουαλέτα». Από αυτό μπορεί να προκύψει ο κωδικός: «oh7eiamptamst».
 
«Η NSA έχει μετατρέψει την βιομηχανία του ίντερνετ σε ένα τεράστιο σύστημα παρακολούθησης, αλλά δεν είναι και μάγοι. Περιορίζονται από τις ίδιες οικονομικές πραγματικότητες που περιοριζόμαστε όλοι, οπότε η καλύτερη άμυνά μας θα ήταν να κάνουμε την παρακολούθηση εις βάρος μας όσο πιο κοστοβόρα γίνεται», σχολιάζει ο Μπρους Σνέιερ. 
 

_________________
«αν κλείσεις την πόρτα σου σε κάθε πλάνη, στο τέλος θα μείνει απ' έξω και η αλήθεια»
-nikos-
-nikos-
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013

https://doityourself123.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης