κινέζικο e-bay ??
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
κινέζικο e-bay ??
εχω αγοράσει πολλα πραγματα απο e-bay κυριως απο Ευρώπη και Κινα.... ομως συμβενει
μερικες φορες
να ψαχνεις κατι και να μην μπορεις να το βρεις ??
ειδικα οταν εχεις
επιλογες τοτε αυξανονται και οι πιθανοντητες να το βρεις...
βρηκα ενα σχετικα καινουριο διαδυκτιακο ''μαγαζι'' με εδρα την κινα...
ετσι για εξτρα κινεζιες...
λινκ= [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
μερικες φορες
να ψαχνεις κατι και να μην μπορεις να το βρεις ??
ειδικα οταν εχεις
επιλογες τοτε αυξανονται και οι πιθανοντητες να το βρεις...
βρηκα ενα σχετικα καινουριο διαδυκτιακο ''μαγαζι'' με εδρα την κινα...
ετσι για εξτρα κινεζιες...
λινκ= [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
παραλληλα ψωνίζω κανονικοτατα εδω και 1,5 χρονο απο εδω =[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
μαλλον μονο το e-bay εχει καπιταλ κοντρολ....
παραλληλα ψωνίζω κανονικοτατα εδω και 1,5 χρονο απο εδω =[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
μαλλον μονο το e-bay εχει καπιταλ κοντρολ....
=[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
δεν εχω ξαναπαρει τιποτα απο αμερικη γιατι ειχα ακουσει για θεους και δαιμονες των τελωνιων και για καποιους που
μπλεξαν με τα τελωνια και πληρωσαν τον....μπουφο για αιδονι !!
στην τιμη προστεθηκε και 56 λιρες αγγλιας για εκτελωνισμό με συνολικο κοστος τα 265,5 ευρο.
ελπιζω οτι ολα θα κυλισουν ομαλα...... αν παει κατι στραβα θα ενημερωσω το παρον θεμα..
=[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
δεν εχω ξαναπαρει τιποτα απο αμερικη γιατι ειχα ακουσει για θεους και δαιμονες των τελωνιων και για καποιους που
μπλεξαν με τα τελωνια και πληρωσαν τον....μπουφο για αιδονι !!
στην τιμη προστεθηκε και 56 λιρες αγγλιας για εκτελωνισμό με συνολικο κοστος τα 265,5 ευρο.
ελπιζω οτι ολα θα κυλισουν ομαλα...... αν παει κατι στραβα θα ενημερωσω το παρον θεμα..
okyalos- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 28/12/2015
Απ: κινέζικο e-bay ??
okyalos έγραψε:Λογικα δεν θα εχεις προβλημα!
μεχρι στιγμης ολα κυλουν ομαλα... μου στειλαν αυτο =
ARRIVAL AT THE GLOBAL SHIPPING CENTRE |
|
YOUR ITEM IS ALMOST THERE .... |
|
η αναζητηση μου εβγαλε οτι ειναι στην ελλαδα.
οκ ηρθε !!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
η αναζητηση μου εβγαλε οτι ειναι στην ελλαδα.
Last scanned date | Tuesday, 13. Sep. 2016 |
Package location | GR, Kryoneri, Attiki |
Dispatch status | In transit |
Postage carrier | Multiple carriers |
οκ ηρθε !!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης