Κατασκευη antenna rotor................
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Κατασκευη antenna rotor................
Kαλημερα φιλοι μου ...θα παρουσιασω και εγω μια κατασκευη για περιστροφη κεραιων (antenna rotor)...ειναι φτωχη βεβαια και με υλικα που βρεικα απο εδω κ` απο εκει και ενταξει δεν εχει και την τελεια παρουσιαση αλλα την δουλεια του την κανει ...δεν θα γραψω πολλα μονο τα υλικα αλλα θα βαλω 4 βιντεακια και θα καταλαβετε ολοι πως γινετε η κατασκευη απο 'κει και περα ειναι στην φαντασια του καθενος
υλικα 1ον 1ας μειωτηρας απο τεντες
1 γραναζι απο σασμαν παπακι
2 μοτερακια απο ηλεκτρ. παραθυρα αυτοκην.
1 διακοπτη απο -//- -//-
και πολυ φαντασια ............ αν καποιος φιλος μπορει να διαθεσει χρηματα σιγουρα θα γινει καλυτερο σε δοκιμη που εγινε ο εγοστασιακος (sdr 44) εκανε 360` σε 1` και αυτος 360* σε 1.5`
στο 4ο ακουγετε ενας ασχημος θορυβος απο το γραναζι αιτια οτι δεν εχω τορνο και με το χερι η ακριβια ειναι μηδενικη
υλικα 1ον 1ας μειωτηρας απο τεντες
1 γραναζι απο σασμαν παπακι
2 μοτερακια απο ηλεκτρ. παραθυρα αυτοκην.
1 διακοπτη απο -//- -//-
και πολυ φαντασια ............ αν καποιος φιλος μπορει να διαθεσει χρηματα σιγουρα θα γινει καλυτερο σε δοκιμη που εγινε ο εγοστασιακος (sdr 44) εκανε 360` σε 1` και αυτος 360* σε 1.5`
στο 4ο ακουγετε ενας ασχημος θορυβος απο το γραναζι αιτια οτι δεν εχω τορνο και με το χερι η ακριβια ειναι μηδενικη
Απ: Κατασκευη antenna rotor................
Rotor10 DiSEqC SAT Rotor Azimuth Winkel : 75°Grad West / 75°Grad Ost. Art.Nr.: Rotor10 Lieferzeit 2-8 Tage DiSEqC Antennenrotor. Azimuth Winkel : 75°Grad West / 75°Grad Ost. Für SAT Anlagen. Hersteller: THIEKING Kategorie: Rotoren weitere Produktinformationen! vergleichen | 49,00 € inkl. 19% USt. zzgl. Versandkosten |
με αυτο έπιανα 10000 κανάλια ελευθερα (τοτε !)
το θεωρείς ακριβό αυτό ?
εντολές, για το πόσο θα στρίψει, έπαιρνε απο τον δέκτη
TZAK KLIK- Αριθμός μηνυμάτων : 291
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2013
Απ: Κατασκευη antenna rotor................
η προσπαθεια μετραει...φιλε TZAK αν ηταν
να τα αγοράζαμε ολα ποιος ο λογος να ''τριβουμε'' το μυαλο μας για να
τα κατασκευασουμε ?
να τα αγοράζαμε ολα ποιος ο λογος να ''τριβουμε'' το μυαλο μας για να
τα κατασκευασουμε ?
» Κατασκευή ηλεκτροποντας
» ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟΚΥΚΛΟΥ
» Κατασκευή Μπουζουκιού
» Γωνιάστρα ξυλουργικη DIY κατασκευη
» Κατασκευή ηλεκτροποντας
» ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟΚΥΚΛΟΥ
» Κατασκευή Μπουζουκιού